Ježiš hrůza, jak to čtu ,tak si vzpominám na mýho psa, který mi umřel v naručí a měl prý skoro dvojnásobně velké srdce, než by měl mít A zřejmě nádory ve střevech, což mi řekla sestřička, že se to myslí, ale nechtěla podrážet nohy veterinářce... Já jsem si toho všiml, tak že pes měl kolem zadku pupínky a dřel zadkem o zem.. A věterinářka mi na to dala mast na hemeroidy , takže prostě amaterka, měl jsem chut jí zažalovat, pač neudělala žádný vyšetření prostě... jen pohledový, to jsem i já zjistil víc na internetu doma, ale už bylo pozdě.. Byl jsem tam dvakrát během měsíce, pač prostě mast nepomahala, tak mi dala napodruhý ještě prášky a řekla mi at přijdu za týden na kontrolu a pes mi zas 3 dny umřel... měl jsem fakt chut ho nechat odležet a donest jí tam toho psa a zeptat se jí: tak co jak zabrala vaše lečba? aby pocítila svědomí.... Vsadím se , že to maj ty psy z těch granulí a kapsiček... Stejně jako lidi maj alergie a rakovinu z potravin....
No nic držím ti palce, doufám že tvýmu zlatíčku ještě slouží zdraví a budete si navzájem dlouho dělat radost...
|