Nazdáár skuřky a zahradníci...
Asi sem nějak zaspal dobu, že sem tohle fórum (a celý stránky vůbec objevil teprv až včera), ale po malym rozhlídnutí sem zjistil že sem toho zaspal mnohem víc... na grower sem kdysi často chodíval ikdyž nic nepostoval, časem to upadlo v zapomění... škola, práce a spousta dalších starostí. Ale někdy minulej rok sem si vzpoměl, že nějakej grower existuje, to když sem začal přesouvat svojí zahrádku indoor... začel sem kromě pročítání i aktivně přispívat (tzn. vy pardálove o mě tušit asi nebudete, ikdyz já si Vaše nicky dobře pamatuju, ale ty co pořád chodí i na grower by minimálně mohli tušit, kdyžtak pm jestli ste zvědavý) a zpětne sem se dovidal o "velkym výpadku" groweru zhruba v době kolem zátahu na gshopy... aspoň na groweru se o tom mluví jako o "výpadku". Kauza bart (+dalši co byly zabanovaný z podle me mnohem banalnějších důvodu) - taky sem neco zaznamenal, ale na groweru padaly zase jiný vety :/ No z toho co sem tu včera tak nějak letmo načet se mi udelalo trošku špatně... (takže mam pro jistotu i jinej nick, sem tu čet že carlos rozdával bany i za příspěvky na tomhle foru
). Sem z toho trochu zmatenej a nevim co si myslet...
No dost keců, sem se měl spíš představit co? Něco už sem vypěstoval, ale pořád se spíš učim. Občas dělám chytrýho, občas nevim kdy držet hubu a sklopit hlavu, tak mě berte s rezervou... většinou to nemyslim špatně, ale budu se snažit krotit
Tak ať rostou, vaultmaster