grower forum Bohemiaseeds , grower bazar free.

forum pro všechny , free speech forum - svoboda slova
Právě je čtv 21. lis 2024 17:28:52

Všechny časy jsou v UTC




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vařime s konopím ....
PříspěvekNapsal: stř 29. led 2014 1:39:59 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 27. led 2014 11:11:41
Příspěvky: 131
MARIHUANOVÉ MÁSLO:

Dejte varit vodu. Do varící vody vhodte máslo. Až se máslo ve vode rozpustí, pridejte co nejdrobneji nakrájené konopí. Muže být sušené i cerstvé. Mohou být i samcí rostliny. Mužete dát i komplet celou rostlinu. Idea je následující: V másle se rozpustí THC a ve vode se rozpustí látky chutove nežádoucí. Varte smes vody, másla a trávy, alespon hodinu. Cím déle, tím lépe. Na záver prefiltrujte smes pres nejaké plátno, nebo treba pres kávový filtr. Získanou nat vyhodte. Smes vody a másla dejte do lednicky. Máslo ztuhne a pujde oddelit od vody. Vodu vylijete, máslo si užijte.

POSVÁTNÉ INDICKÉ GHÍ:

Do hrnce dejte rozpustit asi pul kila másla nebo ghí. Po jeho rozpuštení prisypte asi 100 g nebo více marihuany, kterou jste pred tím mezi prsty rozemnuli na jemno. Máslo privedte pomalu do mírného varu a na slabém ohni je za stálého míchání nechejte nekolik minut povarit, až dostane nádech zelenavé barvy podobné vysušené rostline. Poté máslo opatrne precedte do prichystané nádoby tak, aby kašovitá sedlina zustala na dne hrnce. Rozmocené lístecky obsahují ješte množství másla, zmácknete je proto lžicí poprípade naklonený hrnec trochu prihrejte, zbytek ze dna pak precedte pres jemné sítko. Nechcete-li aby hotové máslo obsahovalo jemný kal z rostlin, prefiltrujte je pres kousek mušelínu nebo nekolik vrstev plátna. Použité lístky nevyhazujte dají se stále ješte použít. Chcete-li extra sílu, mužete do scezené ho másla zamíchat ješte další rozemnuté lístky. Druhá várka trávy nyní nasákne takrka všechno konopné máslo. Scedte je jako predtím, pricemž opetovne vylisujete z lístecku co nejvíce tuku. Konopné máslo prelijte do sklenic s uzáverem a uskladnete v lednici nebo mrazáku.

COKOLÁDA:

Postavte dva hrnce na sebe tak, aby dno horního tvorilo víko spodního. Do spodního hrnce dejte vodu a uvedte ji do varu. Do horního hrnce, který je ze spodu zahríván vrící vodou, takže jeho teplota neprekrocí 100 stupnu celsia, dejte rozpustit marihuanové máslo. Pridejte kakao a cukr, rozmíchejte. Míchejte dukladne, aby se cukr dobre rozpustil. Mužete pridat kokos, oríšky, mléko... Nechejte ztuhnout v lednicce.

BHANG:

2 hrnky vody

1 unce (28 g) cerstvé marihuany

4 hrnky teplého mléka

2 polévkové lžíce loupaných a drcených mandlí

1/8 cajové lžicky garam masala (smes hrebícku, skorice a kardamonu)

1/4 cajové lžicky mletého zázvoru

1 hrnek cukru

Uvedte vodu do varu. Pridejte marihuanu, prikryjte poklickou a nechte asi 7 minut varit. Vodu scedte do jiného hrnce, vymackejte tam i všechnu zbylou vodu z konopí. Konopí dejte do hmoždíre, pridejte dve cajové lžicky teplého mléka a rozmelnete dohromady. Vymackejte mléko z trávy do jiného hrnce. Opakujte, dokud nespotrebujete asi pul hrnku mléka (4-5 krát). Marihuana je nyní na kaši. Pridejte k ní drcené mandle a trochu teplého mléka. Dejte do hmoždíre a rozmelnete na pastu. Pastu vymackejte, a postup opakujte, dokud vám nezbude jen pár vláken a zbytky z mandlí. Tento zbytek zahodte. Zkombinujte všechny tekutiny, které jste získali vcetne vody, ve které se konopí varilo. Pridejte gram masala, zázvor. Osladte cukrem, dolijte zbylým mlékem. Vychladte a radujte se. Príprava je pomerne pracná a proto je jídlo urceno jako obet pro Šivu.

HORKÉ MÁSLOVÉ BHANG:

V hrnci dejte rozpustit asi 60 g másla nebo ghí. Rozdrolte vetší hrst marihuanových palic nebo listu (10-15 g) a primíchejte do rozpušteného másla. Za stálého míchání varte na stredním plameni asi jednu minutu. Hrnec nyní odstavte a prilijte do nej zhruba 230 ml vodky. Vratte smes na horák a za stálého míchání nechte varit dalších asi 30 vterin. Behem této doby mužete do smesi primíchat dve kardamonová semena roztlucená v hmoždíri na prášek. Individuálním chutím se však meze nekladou a do nápoje lze pridat treba skorici, hrebícek nebo muškátový oríšek, anebo nekorenit vubec. Další možností, kterou máte, je zmena obsahu alkoholu v nápoji. Ten muže mít sílu horkého máslového grogu, nebo delším varením se z nej dá pripravit nápoj svou silou podobný svarenému vínu. Po mírném povarení tekutiny scedte. Použijte k tomu lžíce, abyste z rozmocené usazeniny dostali všechny štávy. Takto vymackané lístky bud vyhodte, nebo je povarte s cerstvou várkou vodky. Hotový nápoj mužete prisladit trochou medu.

MAJUN:

Slovem majun je v nekterých provinciích Indie nazýván silný džem. Jeden zpusobu prípravy zní: pod grilem opecte dozlatova 7 g cistých marihuanových palic rozložených na suché pánvicce. Dávejte pritom pozor, abyste je nespálili. Opecenou trávu roztlucte v hmoždíri a pak rozmíchejte s 1 šálkem nasekaných datlí, 1/2 šálkem rozinek, 1/2 šálkem pomletých vlašských orechu, pomletý muškátovým oríškem, anýzovými semínky a zázvorem ( od každého cajovou lžicku) a 1/2 šálkem medu. Smes vyškrabte do rendlíku, prilijte 1/2 šálku vody, a nechejte varit, až všechny ingredience zmeknou a dají se dobre promíchat. Ješte za horka pridejte 2 polévkové lžíce rozpušteného másla nebo ghí a asi 5 minut povarte na mírném plameni. Nakonec smes nalijte do sklenice s uzáverem a dejte ztuhnout do lednice.

HAMENTASHEN:

Jedná se o jiný druh hašišového džemu. Rozetrete 2 šálky švestkového nebo jablecného másla, 1/2 šálku mletých mandlí, 1 polévkovou lžíci citrónové štávy, 1/2 až 1 cajovou lžicku mleté skorice a 7 gramu roztluceného hašiše. Vše dukladne promíchejte, vyškrabte do sklenice s uzáverem a dejte ztuhnout do sklenice.

ARAŠÍDOVÉ KOLÁCKY:

Aktivní pryskyrice se behem pecení rozpustí v arašídovém másle, tudíž není zapotrebí žádných konopných polotovaru.

V míse promíchejte 2 šálky mouky, 1 1/2 šálku arašídového másla 2-3 vejce 3/4 šálku medu, 1 šálek másla 1 cajovou lžicku prášku do peciva 1/2 cajové lžicky soli a 60 g jemne prosáklé marihuany.Chcete-li aby mel recept vetší sílu, místo obycejného másla primíchejte máslo konopné. Jednotlivé prímesi dobre rozmíchejte. Lžicí naberte vždy trochu testícka a dejte jej na plech. Jednotlivé kopecky trochu zmácknete vidlickou. do vyhráté trouby a pecte zhruba 10 až 12 minut pri teplote okolo 190 stupnu celsia. Dávejte pozor, abyste kolácky nespálili. Místo marihuany se dá použít také hašiš nebo haš olej.stejne tak arašídové máslo lze nahradit jiným oríškovým máslem.

ZELEN Z ACAPULCA:

Smíchejte 3 polévkové lžice vinného octa, 2 cajové lžicky chilli korení a 1/2 šálku rozmelnené marihuany. Nechejte stát asi 1 hodinu v klidu, aby lístky trochu nabobtnaly. Pridejte 3 zralé plody avokáda a 1/2 šálku jemne nasekané cibule. Vše dobre promíchejte vidlickou, až vám vznikne jakási nazelenalá kaše. Podávejte jako hustou omácku.

Tuto omácku mužete obmenit když, marihuanové lístky nekolik minut pražíte na pánvi v 1/2 šálku olivového oleje. Smes oleje a konopí pak smíchejte s avokádem, cibulí a chilli korením. Trochou citrónové štávy dodáte pikantní chut.

KANDOVANÉ KULICKY:

Tento recept nevyžaduje žádné zvláštní prípravy konopného materiálu. Lze jej vyrobit z ganji, hašiše nebo haš oleje. Navíc se nemusí varit. Smíchejte 1/4 kg orechového másla ( kešu nebo mandlové) s približne 30 g rozemnuté nebo jemne nasekané marihuany, 15 až 30 g roztluceného hašiše nebo 5 až 15 gramy haš oleje. Pridejte nekolik polévkových lžic medu dle chuti a trochou od všeho, co máte rádi: sušený rybíz, nastrouhaný kokos, pomerancovou nebo citrónovou kuru aj. Smes zpracujte, až jsou všechny ingredience dobre smíchány. V dlaních z testa vyválejte kulicky. Každou zvlášt zabalte do celofánu a uchovejte v lednici, aby máslo nežluklo.

KARÍ HAŠ:

Smes pripravíte smícháním 1 dílu kari korení s 3-4 díly práškového hašiše. Vhodný je zvlášte svetlí charas, ale ten se u nás težko dostane. V uvedeném pomeru naplnte dózu a dukladne korení s hašišem protrepte. Vhodné je použití do lehcího jídla obsahující kari korení.

HAŠ OLEJOVÝ MED:

V malém kastrolku dejte na malý ohen rozpustit ghí ( 1 polévkovou lžici na 1g haš oleje). Za stálého míchání prilijte požadované množství haš oleje. Pokud se nerozpouští, zvyšte o neco teplotu. Jakmile jsou jednotlivé produkty dukladne smíchány, primíchejte na každý gram haš oleje pul šálku medu (asi 100 ml). Med s tukem míchejte tak dlouho, až se ingredience dobre spojí. Hotový med nalijte ješte za tepla do sklenice a nechte vychladnout. Poté uzavrete víckem a uložte.

Cást receptu pochází z knihy "Varíme s konopím". Vlastní fantazii se meze nekladou, takže si je upravte jak chcete. Nezapomente že THC se rozpouští v tucích (máslo, olej) nebo v alkoholu. Ne ve vode! Konopí míchejte s menšími pokrmy jeho úcinky jsou vetší než pri nadmerném množství jídla (cást by se bez užitku vyloucila) a jeto levnejší, protože aby jste se dostali do stejného stavu musíte použít více marihuany.





Psychotropní nádivka z konopných semínek podle Kiefa
Pred casem se v nekterých specializovaných prodejnách objevila pulkilová balení konopného semene. Znám dost lidí, kterí si toho v prvotním nadšení nakoupili haffo, ale ted nevedí jak se získanou delikatesou naložit. Zde je jeden veru poctive odzkoušený recept, se kterým nám vydatne pomáhali naši rodice, za což jim patrí náš dík.

Motto: Kdo tvrdí, že konopná semena neobsahují THC, kecá!

Pripravíme si:
200g konopných semen, 100g máku, trochu detských piškotu, perník na strouhání (nikoliv pervitin!), cukr, mléko.

Konopná semena prebereme, vyndáme klacíky a podobné prímesi, pak je tesne pred namletím nasypeme do kastrolu s vodou - kameny a písek jdou ke dnu a cedníkem mužete vybrat mokrá semínka. Tato technologie oddelení zrna od plev dle Kiefa se osvedcila nejlépe.
Poté semínka a mák umeleme na strojku na mák.
Vše varíme v mléce na velmi mírném ohni asi pul až trictvrte hodiny. Za úporného míchání zahuštujeme piškoty a strouhaným perníkem až vznikne velmi hustá kaše. Behem varení prisladíme jak je ctená libost. Já osobne doporucuji sladit medem ci alespon glukózou.
Po vychladnutí mužeme použít tuto nádivku jako nápln do ceských buchet, kynuté bábovky, moravských kolácu, ci ji sníst samotnou. Mne se nejvíce osvedcila do buchet, kde se obsah THC témer nesníží pecením. Konopné buchticky jsou delikátní chuti, ale mají jednu zákernou vlastnost jako všechny pokrmy z konopí. Ucinek se projeví asi za hodinu, takže pozor na obžerství! Dospelému cloveku stací dve až tri buchty, velmi vhodné zapíjet dobrým cajem, napr. AHMAD - English Breakfast No.1


Cejlonský caj podle MECHa, porce pro 2 osoby
POZOR! Recept není vhodný pro lidi se srdecními potížemi !

Motto: Tento drink mne naucil varit kozel, který se stal zahradníkem....

Do varu uvedeme necelého pul litru vody ve smaltovaném hrnci, poté co voda prejde varem, prisypeme dve zarovnané polévkové lžíce kvalitního Cejlonského raního caje. (Množství caje lze upravit podle naturelu konzumentu) Nálev necháme 4 minuty odstát a pak scedíme nejlépe do širšího keramického hrnku. Pridáme asi 5 polévkových lžic medu (kdo med nerad, muže dextrózu -Glukopur z lékárny, nikoliv však repný cukr), neslazené kondenzované mléko a kávovou lžicku másla (lze vynechat). Pijeme zásadne horké.

Po vypití takového drinku se vás zmocní lehká euforie a pocit tepla a blaženosti se rozhostí vaším telem. Je to enegretická bomba, at vám to neutrhne hlavu!


Tvarohové karbanátky s konopím podle Magdaleny
Tento recept se hodí pro nejakou delší párty. Kazdý, kdo si precte v úvodu slovo „tvarohové" je predem jat velkou neduverou. O to príjemneji bude prekvapen výsledkem!

Množství asi na deset karbanátku.

Jedna kostka tucného tvarohu (míchaný tvaroh ve vanicce není vhodný)
150g nastrouhaného tvrdého sýra (Cihla, Eidam ..)
3 lžíce ovesných vlocek
1 vejce
sul, majoránka, pepr, cesnek (kdo rád)
konopí na varení, na jemno umleté na kávovém strojku
Z techto ingrediencí smícháme testo které necháme pri pokojové teplote nekolik hodin uležet. Poté z testa tvoríme lžící vetší noky, obalujeme ve strouhance a smažíme na rozpáleném oleji. Podáváme se zeleninovými prílohami a tmavým chlebem. Úcinnek se dostavuje asi behem jedné až dvou hodin.

Mojmírovy sýrové konopky
Tento recept (samozrejme bez konopí) jsem pred lety, coby dítko pricinlivé, myšlenek nevinných, objevil v caspise „Sedmicka pionýru“. Koho by tenkrát napadlo, jak bájecne se osvedcí.

Motto: Bud pripraven !

200g tvrdého sýra, vhodný je Eidam, cihla a pod.
200g kvalitního másla
200g hladké mouky
1 vejce
Korení - kmín, mák, sezamové semínko, hrubou sul na posypání
Jemne nadrcené kvalitnejší konopí podle uvážení, doporucuji 10g
Sýr nastrouháme na jemném struhadle, pridáme máslo, mouku, vajecný žloutek (bílek oddelíme, budeme ho potrebovat) a konopí. Vypracujeme tvárné testo, které necháme nekolik hodin uležet pri pokojové teplote. Pak vyválíme asi 5mm silnou placku, ze které vykrájíme, napr. pomocí cukrárského kolecka, ctverecky. Vykrájené tvary potreme rozšlehaným bílkem, posypeme solí, kmínem, nebo jiným výše zmíneným korením. Opatrne prendáme na plech a peceme do zlatavé barvy. Pozor, konopky se pecou pomerne krátce a snadno se pripálí, nejvyšší ostražitost je na míste.

_________________
http://www.bohemiaseeds.com/ semena nakoupíte ihned na https://www.czechoseeds.eu/semena-konop ... a-seeds-2/

Klony od Hlavy , už pouze přes známé ...sory

https://robertsspaceindustries.com/enli ... -V9XR-LJ3F


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Valašské sušenky
PříspěvekNapsal: stř 29. led 2014 1:41:04 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 27. led 2014 11:11:41
Příspěvky: 131
Zdravím,
valašské sušenky:

stejný množství těchto komponent, např po 200ml:

- pšeničná hrubá mouka

- mleté ořechy: lískáče, vlašský...

- moučkový cukr

- ganja máslo-víc recept nahoře
(matroš bych nechal vylouhovat dvakrát v horký vodě,
a až potom nalil třetí vodu, - ubere pachuť i kvalitu, hodil tam cukrářský tuk... dál už je to stejný

- dvě lžíce citronové šťávy

- bohatší můžou přidat vejce

Z popsaných ingrediencí vyrobíme těsto, prostě tak, že to všechno smícháme. Pořádně. Dáme do ledničky, tak dvě h.
Poprosíme mámu ať upeče sušenky. Je to lehký a výživny. A taky zatraceně dobrý. Minimální trvanlivost v lednici - 6 měsíců.

Dobrou chuť

_________________
http://www.bohemiaseeds.com/ semena nakoupíte ihned na https://www.czechoseeds.eu/semena-konop ... a-seeds-2/

Klony od Hlavy , už pouze přes známé ...sory

https://robertsspaceindustries.com/enli ... -V9XR-LJ3F


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Bramboraky
PříspěvekNapsal: stř 29. led 2014 1:41:29 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 27. led 2014 11:11:41
Příspěvky: 131
Bramboraky Příspěvek č. 7

Udelej si bramboraky .

10-15g Ganji 1litr Vodky 1litr oleje (prirodni) dat do hrnce a varit 1-2hod podle toho jak rychle se vyvari vodka , vznikne ti zelena kase . V prubehou vareni michat . Kasi precedis (pres hadr) a mas olej . V oleji potom normalne osmaz bramboraky ,na todle mnozstvi doporucuji tak 1-2kg brambor . Bramboraky delej normalni velikosti prumer 10-13cm a tlostka tak do 0,7cm
v prubeho smazeni bramborak olej natahne z tyhle varky jsme udelali asi 35bramboraku . Tri lidi jsme varily a snedli jsme jich kazdej asi 5 v prubeho vareni (nedoporucuji ) lidi z nasi bandy to pak jedli 1-2kusy a moooooc si to pochvalovali ,huceli na tom skoro 8hodin!!!!, potom uz nemusis hulit , nastup je tak do hodiny max. My co jsme ukusovali - jeden se poblil druhej byl totalne apatyckej a ja mel co delat abych to rozchodil . V kazdym pripade doporucuji , brzo to zese po nekolikaty zopakujem

_________________
http://www.bohemiaseeds.com/ semena nakoupíte ihned na https://www.czechoseeds.eu/semena-konop ... a-seeds-2/

Klony od Hlavy , už pouze přes známé ...sory

https://robertsspaceindustries.com/enli ... -V9XR-LJ3F


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: CREME DE GRAS
PříspěvekNapsal: stř 29. led 2014 1:43:09 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 27. led 2014 11:11:41
Příspěvky: 131
CREME DE GRAS

Nasypte 60g Marihuany(můžete využít všechny části květiny)do láhve o objemu 1l se vzduchotěsným uzávěrem. Trávu zcela zalejte ohřátou Vodkou či jiným oblíbeným drinkem a destilované či pramenité vody(50/50).Nádobu zavřete a uložte na pět dní na středně teplé místoSceďtea kapalinu přelejte do láhve. Kašovité lístky zalejte novou várkou alkoholua opět nechte odstát. Po týdnu sceďte a kapalinu přilejte do láhve s první dávkou. Nyní zalejte rozmočené lístky destilovanou nebo pramenitou vodou a nechte namočeny dalších pět dní, né déle. Pátý den vložte sklenici do hrnce s vodou a dejte na 45 minut vařit. Předtím však sejměte víčko, aby mohly výpary volně unikat do ovzduší. Marihuanovou kaši naposledy naposledy sceďte a kapalinu přilejte k původním dvěma várkám do láhve. Promívhanou tekutinu pak přefiltrujte přes papírový na přípravu překápavané kávy. Stáhněte čistý likér do další sklenice tak, aby kal zůstal u dna. Nyní likér i se sklenicí vložte do hrnce a nechte 15 minut mírně povařit . Do ještě teplého nápoje přimíchejte tolik medu, kolik je třebe , aby¨ste docíli požadované sladkosti.Likér přelejte do čisté láhve . 4im vyšší láhev tím lépe. Láhev uložte na několi měsíců do sklepa.
Po jedné či dvou skleničkách se neopijete, jste-li však ochtni 15 minut počkat , zažijete příjemný rauš.Výsledný nápoj by měl být 25 – 30 %.

Z knihy: Vaříme s konopím, Adam Gotlieb

Osobně jsem tento nápoj nezkoušel, ale několik receptů z této knížky jsem vyzkoušel a nikdy jsem nelitoval produktů kterých jsem potřeboval k vytvoření řekneme lepšího jídla.
Pamatujte: do středu srdce člověka vede cesta skrze jeho láhev

_________________
http://www.bohemiaseeds.com/ semena nakoupíte ihned na https://www.czechoseeds.eu/semena-konop ... a-seeds-2/

Klony od Hlavy , už pouze přes známé ...sory

https://robertsspaceindustries.com/enli ... -V9XR-LJ3F


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Konopné máslo
PříspěvekNapsal: stř 29. led 2014 1:45:12 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 27. led 2014 11:11:41
Příspěvky: 131
Konopné máslo

Dejte do hrnce asi 0,5 másla. Po jeho rozpuštění přisypte 10dkg nebo i více marihuany. Marihuana musí být rezemleta na drobné částečky.Máslo přiveďte pomalu na do mírního varu a na slebém ohni je stálého míchání nechte několik minut povařit, až dostanete nádech zelenavé barvy Poté máslo přelijte do připravené nádobí tak, yby sedlina zůstala na dně hrnce. Použité listky nevyhazjute, protože stále obsahují pryskyřici. Můžete je vyvyřit ve vodce či v mléku tím vznikne silný nápoj!
Konopné máslo uskladněte v lednici Konopné máslo je ihned po dobrém smíchání jednotlivých ingrediencí připraveno k použití či uskladnění.
Přeji dobrou chuť a ještě příjemnější rauš!

_________________
http://www.bohemiaseeds.com/ semena nakoupíte ihned na https://www.czechoseeds.eu/semena-konop ... a-seeds-2/

Klony od Hlavy , už pouze přes známé ...sory

https://robertsspaceindustries.com/enli ... -V9XR-LJ3F


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron


Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz