Zdravím ,takže staviam si novú skriňu(chladnička) v ktorej by som chcel mať matkárňu aj "kvetárňu" bude to micro, nič extra,iba for fun a poprípade zachovanie a snáď aj získanie nejakej dobrej liečivej odrody
Závlaha bude tropf blumat(kokos). preto tá nádoba hore a budem to musieť vytápať, čiže kúpim topné podložky, ktoré mi odporučil hlava(ďakujem) s tým, že kúpim asi 15W jednu na vrch a jednu na spodok. A keďže tam, kde slečny budú je teraz 5-7°C a v lete bude do 20-25°C,tak neviem, či bude ideálne ich mať pod kvetináčmi, keďže budú hriať asi celú dobu v týchto časoch(termostat jasná vec). Svetlá budú LED, uvidíme ako sa mi to bude páčiť a podľa toho možno presedlám(iba v kvetárni) na HPS max 150W. Takže čo poviete na túto skriňu teda? Ide mi hlavne o to, aby tam slečny mali dobrú teplotu a boli spokojné, zvyšok je na mne. Hlavne ma zaujíma názor ohľadne podložiek, či by stačili a ešte ako vyriešiť odvetrávanie, či stačí,aby vent. šli napr. na najnižších otáčkach(PC-8mm) ? Poprípade v hornej časti aj keby na plno,ak tam budú mať dosť teplo.
Poprpíade ak máte nejaký nápad(návrh) ako to vylepšiť, rád si ho vypočujem.
Ďakujem, nech to sratie
Edit: to v ľavo dole je časť, kde bolo chladenie pre tú chladničku a má cca 20*20cm. asi všetko už