TVDK píše:
už?
travodlak
No ted uz mas pres 30prispevku tak by to snad melo jit bez schvalováni , tak to vyzkoušej , ja to tady pak promažu až jich budeš mit více .
deth píše:
Ahoj, zdravím všechny
jsem rád, že jste to znovu rozjeli.
Vy jste my dali s tím heslem - musel jsem vymyslet nový heslo s velkým písmenem a číslicemi, no tak snad to nezapomenu.
Léčitelství je schováno, ale už jsem ho našel, nicméně konopné masti, oleje a výtažky jsou v Pěstitelských základech.
čau a vítej , heslo si ulož do prohlížeče a maš klid
uz sem ty věci přesunul , do tech zakladů sem zkopíroval starej Grower.faq celej jak tam byl takze uz sem to presunul , kdyby vas neco napadlo tak to napište sem ,
viewforum.php?f=2 , do námětů .
Nemo píše:
Taky vas secky zdravim
a drzim palce
Díky a vítej zde
TVDK píše:
se mi to tu nějak zvrtlo
ale jak sou všichni vycvyčený nezakládat zbytečně nový témata...výtejte hoši travodlak
Jojo
:D , uz ti to jde ?
tuffgong1 píše:
Zdraví vás tuffgong1 z puvodniho grower.cz
Ale teď vlastně už z bohemiaseeds.cz !
Snad se to tu brzo rozjede
Pěstu zdar !
Jojo vítej tady , dej tomu čas .
Zmerčenej Klon píše:
Nazdar. Na grower.cz jsem vystupoval pod nickem Zmerčenej Klon, tak sem to nechtěl měnit. Jinak sem moc rád, že tohle forum vzniklo, G mi dost chyběl... Tak snad se to tu rozjede, myslim že o tom moc lidí neví.... Řeknu o tom známejm...
Jojo taky pamatuji , tak tady vítej , díky za podporu , zatim sem to nikde neinzeroval nebot sem to spustil tento měsíc a jeste to vlastne ladim tak kdyby jste měli nejake napady a pripominka tak do námětu , jo kámošům klidně řekni , diky všem Hlava