bruno.kudrna píše:
Zdravím
Tak sem zpět podelší době než je zvykem.....
Po pravdě už sem se chtěl na to vyprdnout a nechat to upadnout v zapomění....V mým okolí není žádnej pěstitel nebo někdo s kým by se dalo o pěstění pokecat...Spíš naopak,tady se bere pěstování spíš jako ostuda,zbytečnost a ztráta času případně peněz...
Razí se tu názor,že chodit několik měsíců kolem nějakejch kytek je pičovina vždyť mě vždycky někdo podaruje,něco vyžebrám popřípadě
když najdu tak ukradnu,no a když je krize tak si ten gram koupím no než se něco najde....
Mě pěstování baví moc víc než samotný kouření,takových je nás určitě víc.Proto sem tady na foru abych našel spřízněný duše a mohl diskutovat...Ale nějak to nefunguje.Asi je tu málo lidí nebo je to tím,že forum je poměrně nový a ještě se pořádně nerozjelo....nevím.Každopádně mě nebaví si to tady psát sám sobě jen tak...
Na konkurenčním G sou ty diskuze takový živější na reakce ostatních netřeba čekat dlouho atd.Ale na G a pana carlose já s..u.Se založení tohodle fora sem měl fakt radost,ale počáteční euforie tak nějak vyprchala..........
Tak tady aktualizace
Kytky sem přestal hnojit úplně ukázalo se že ta hlína co mám je výživná až dost...po přidání hnojiv začaly žloutnout teď už je vše ok a hnojiva dodám až na květ...Holky mají od 65 do 85 cm kromě shamana toho sem roztáhnul po zemi....
Tak tady:green poison:
Jojo , díky za přízen, jsem rád že sem ješte někdo chodí krom mě
, jo ty nazory jsou hrozný , ja bych si nedokazal predstavit NEMÍT doma po sklizni venku vyběr z aspoň 10modelů
a někdy je to z venku o dost lepší než indoor , no ale jak od koho , ja tady mam takovou klasiku venkovní a to SMBOG , kterej sem vůbec nehnojil a divil sem se že ani nenastal problem s písněma před sklizní , hmm zajímavy
ale je fakt ze to leta mame na miste kde byla asi 30let hromada hnoje , takze předhnojeny je to dost , ted tam zase mam 4 kousky ale zatim sem to nefotil , vedlejši zahradu někdo koupil a postavil si tam barák , jsou to nějaky zazobanci tak tam okolo toho nechci moc plašit s fotákem , ale tohle je ukazka z minula
Ješte vydržte , během tydne je chat , skončila mi honka s venkama takže ted tady budu dost ,casto
DÍKY vŠem Hlava