Zdravím
Sušina ještě není
.Jestli bude zájem mužu pak nafotit a dodat.Teď mám akorát pár fotek ze sklizně jen co sem stihl nafotit.Kvalita nic moc,ale mužu to sem hodit taky.
Jinak k těm favoritům nevim no za tu dobu tím skleníkem prošlo spousta modelů že si ani všechny nepamatuju
Ale co mi utkvělo v paměti a byl sem s toho fakt nadšenej tak skunk 1 od dutch passion a super skunk od sensi seeds.Já jako tak zkouším každej rok něco jinýho a hledám ty top modely pro moje podmínky.A tyhle dva do skleníku paráda.
Ono spokojenej seš nakonec vždycky že......
Základ je nedávat modely co se rády táhnou do výšky.A když tak omezit velikostí květináče stříháním a ohýbáním.Volit modely co se prezentují jako odolné proti plísni!!!Ty co mají v popisu že sou náchylnější na plíseň nebrat těm se obloukem vyhni!!! A bacha na sweet seeds.Nemyslím ty jejich fast verze s těma zkušenost nemám.Jejich klasický feminizovaný modely ty nebrat těm se u nás ve skleníku nelíbí.
Jinak při stavbě udělej dost okýnek na větrání a pokud to aspoň trochu pude natahni tam elektriku.1 až 2 větráky(podle velikosti skleníku)uplatníš celej pěst a možnost zapojení přímotopu v půlce řijna je velká paráda.
Kdyby cokoliv tak piš dáme hlavy dohromady od toho to tady je
Zdárek