Zdravím
Tak po pracovním víkendu sem zpět.Makám ve fabrice kde se na svátky a víkendy nehraje.Zkrátka nepřetržitý provoz je to na prd,ale z něčeho žít musím......
Díky za reakce i když sem si o ně více-méně řekl......
HLAVO:SMBOG hmmmm krásný,tenhle model sem ještě nikdy nejel,ale nasadils mi brouka na příští sezonu.Out lepší než in??Poslední dobou to bývá zvykem,ale přikládal bych to tomu,že dnes má in každá lama(já ne a doufám že už brzo se to změní).Ono pořádně se postarat není jen tak není to o tom rozsvítit a hurá sem king.
SIONMAN:Díky.Slimáci sou hovada,ale do skleníku nelezou je tam na ně moc vedro
.Jo založ a dávej budu sledovat a po případě radit ikdyž to asi nepotřebuješ ten pepř je pěknej kurňa
A k věci:Kyti mi za posledních pár dní vyrazily jak blázen a já už se zase bojím že to přeroste.Štípat už to nechcu vrcholú je tam habaděj takže nasadím hulky a budem ohýbat do stran.Taky se mi tam pohybuje spousta jakýchsi breberek takže při západu slunce to stříknu bioolem jen tak pro sichr.......AF sem dvakrát zahnojil na květ PK od canny + cannaboost a tím to končí uvidíme co to dovede.
Nebu fotit každou kytku ke každýmu příspěvku....,ale kdyby si to někdo přál....tak co bych pro vás neudělal tady celek:
Ze předu:
Příloha:
20140707_123500.jpg [ 1.39 MiB | Zobrazeno 19951 krát ]
a ze zadu:
Příloha:
20140707_123535.jpg [ 1.46 MiB | Zobrazeno 19951 krát ]
Snad se vám to líbí a nedělám to zbytečně ,věřím že se to tu jednou rozjede a carlosovo G strčíme do kapsi
VYDRŹET!!
Mnějte se at to roste
Zdárek