Hojas voe, kua ty jsi ale kvalitně prohnojil!
Tož jak si dopadl, termín sklizně, výnos, která odrůda tě nadchla nejvíc atd??????..Su na to info zvědavý jak cip, páč na G. my lidi posílají děkovné komenty, že bomba atd, A já kua sem to letos ani neochutnal, páč sem to 3x rozjížděl ve skleníku piča náš novej pubertální pes mi to vždy dojebal i se semenama od sweet seeds, které jsem mýma AFkama chtěl přeprcat takže letos sem AFka prokaučoval. Naposledy mi ta kunda pojebala 20ks cca metrových kytek na začátku květu...normálně si jich měsíc nevšímala a pak je všechny vyhrabala a polámala a jak na skleník svítí slunko celý den a zjistíte to až večer, tak pak honíte debilní psisko se sekyrou po tvoře rudí vzteky a stejně vám to nepomůže! Piča pes! vydržel jsem to s ní rok čekaje, že dostane rozum,ale to jsem si vytáhl černého Petra z vrhu, bo těch škodat udělal tolik, že se jí hledám v sooučasné době nový domov, páč toto je satanovo mládě.
Jinak z těch AFek coo jsem loni nabízel mám kotel semen na další pokusy ještě na mrazáku, tak sem hoď info ať vím čemu se mám ve svých genetických pokusech nejvíce ppověnovat!
a kua dokonči to tu, ať se to krapet zaplní..
)