Astronaut píše:
krobak píše:
Ahojte, stále 18/6, 400W, JIDB tabuľka. Dnes mi prišli kyseliny na úpravu pH zálievky. Dievčatá sú na raste pomerne dlho, najmenšia 35cm a najvyššia 45 cm. Chcel by som v nedeľu prepnúť na 12/12, čo vy na to? Dík.
Ahoj kytky uz jsou sice pekny keriky ale na prepinani mas este malo vyplnenej prostor.. a obavam se ze donedele to nedoroste... zkus trosku kytky roztahat neni dulezity mit kytky metr vysoky staci 60cm vic ti 600w stejne neprosviti hlavne aby jsi mel dobre zaplnenej prostor (na zem by nemelo svitit primy svetlo) mozna ze bych dal ty 4 velky do rohu a jednu nechal uprostred myslim ze se ti to pak snaze podari vyplnit. a ty dva prdoly co tam mas ty ti nejspis stejne nedorostou a zustanou ve stinu pod tema velkejma tak si myslym ze sou tam taky zbytecny. jedine to doplnit rozjetejma rezama uz prokorenejma v hline nejaky extra tahavy genetiky ty by to po prepnuti mozna dojeli... pomatuj cim mene postranich vetvi tim vice se ti kytka po prepnuti vytahne a naopak alespon u 95% vsech strainu co my prosli rukama to tak bylo.
Ahoj, som nedočkavý, rast je dlhý, už aby kvitli.
Nechám si poradiť, preto som sa aj pýtal, ak by to bolo na mne už prepnem dávno
a určite by som sa z toho neradoval na konci. Tie "prdoly" vzadu tam nemajú byť stále, pôjdu na balkón keď počasie dostane rozum, je to chilli (moruga sc.). Priestor sa pokúsim vyplniť maximálne, vôbec nemám predstavu ako vysoko sa vytiahnu po prepnutí, ale ako hovoríš budú mať veľa postranných vetiev tak to snáď pôjde ustriehnuť... Pest dotiahnem do konca s touto posádkou. Baví ma to, vôbec nevadí že potrvá dlhšie ako keby bol box plnší. Na kvet si rád počkám
. Ďakujem za radu.